Zo kun je snel afvallen rond je buik en heupen.

 In Afvallen Buik

Mijn grootste probleem is afvallen rondom mijn buik en heupen. Het is mij opgevallen, dat ik door dieten best veel gewicht verlies.

Maar helaas nooit op de juiste plaatsen. Mijn benen worden slanker, mijn armen en mijn gezicht. Maar echt een maatje kleiner word ik niet. Doordat mijn buik en heupen, niet genoeg afslanken kan ik nog steeds niet in de kleren, die ik wil.

Dieet en afslanken

Het grootste nadeel van afvallen door middel van dieet is, dat je lichaam zelf bepaalt waar het vet wordt verbrand.

Het duurt dus veel langer om een bepaalde deel van je lichaam in vorm te krijgen. Bij vrouwen ligt het probleem vaak bij de buik en heupen. Hierdoor is alleen een dieet niet goed genoeg als je wilt afvallen bij je buik. Meer en gericht bewegen is het antwoord.


Lopen

Het is in ieder geval de bedoeling om gewoon vet te verbranden. Wel of niet op de juiste plaatsen. Dus blijf je in beweging. De beste manier is lopen. Wandelen tot hardlopen. Zo verlies je het meeste lichaamsvet.

Train je heupen met dans

Wil je op een leuke manier mooie rondingen krijgen rondom je heupen? Dan is dans toch echt iets voor jou. Je kunt tegenwoordig cardio dansen. Zumba is daar een zeer goed voorbeeld van. Je verbrandt vet en dan ook nog eens op de juiste plaatsen. Plus dansen maakt het afslanken erg leuk.

Is Zumba iets te snel, dan is buikdansen een prima alternatief voor het afvallen rond je buik en heupen. De bewegingen die bij de exotische muziek passen, zorgen voor de juiste ronding.

Buikspier trainen

Wil je toch echt een platter en strakker buik? Dan moet je echt meer inspannen. Je buik heeft drie spiergroepen, die ook echt allemaal getraind moeten worden voor het juiste effect. Je onderbuik -, bovenbuik – en zijspieren. Door deze drie groepen evenredig te trainen krijg je binnen korte tijd de droomfiguur die je altijd al had willen hebben.

Oefeningen

Onderbuikspieren: Je ligt plat op een matje. Je benen in de lucht. Doe zo ongeveer 3 minuten de airbike. Fiets in de lucht.

Bovenbuikspieren: Je ligt weer plat op de grond. Lift je zelf op tot ongeveer je knieën. Doe deze oefening 12 keer.

Zijbuikspieren: Je kunt altijd iemand te hulp vragen voor deze oefeningen. Om de zij spieren te trainen trek je de rechterknie naar je linker arm toe. Denk aan een crunch je lift je zelf op tot bijna zitstand.

Doe dit ook met je linkerknie naar je rechter schouder. Zo train je beide zijspiergroepen. Op deze manier boek je meer resultaat als je rondom je buik wilt afvallen.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search